Sven Oligschläger

  • Bestuur
  • Social Media

Ik ben een geboren en getogen Blierheidsjer jóng. Ik ben getrouwd met een Blierheidsj meëdje en heb hiermee 2 lieve jongens. Wij wonen in de nieuwbouwwijk bij het voormalige pensionaat Bleijerheide.

Sinds januari 2000 werk ik bij Media Markt. Eerst als verkoper fotografie en videocamera’s en vanaf 2002 als inkoper computer- en smarthome producten. Tevens behandel ik een groot deel van de zakelijke klanten. Mijn vrouw is al 10 jaar leerkracht op basisschool Bleijerheide.

Via d’r Sjweierpap ben ik in 2017 lid geworden van het CDA. Al snel kwam ik in aanraking met een groep actieve en gedreven leden binnen het CDA Kerkrade.

Wat mij boeide en deed besluiten om mij kandidaat te stellen, was de saamhorigheid en betrokkenheid van de leden en de kandidaten, daarnaast het delen van de kennis en ervaring die binnen deze groep aanwezig is en die ik hoop te kunnen aanvullen. Bovendien ben ik van mening dat de grote ervaring van onze lijststrekker en natuurlijk het door de leden en de kandidaten opgestelde partijprogramma van waarde zijn voor de Kerkraadse samenleving.

Ik ben ervan overtuigd dat ons CDA een grote bijdrage kan leveren aan een sterk en vitaal Kerkrade voor nu en voor onze toekomst. Graag zet ik mij hier de komende periode voor in.

Sven Oligschläger