Paul Boumans

  • Fractie
  • Fractievoorzitter
  • Raadslid

Als echte ‘Kirchröatsjer’ woon ik, op mijn studententijd na, al m’n hele leven met veel plezier in Kerkrade. Velen zullen mij kennen als docent wiskunde/informatica: LEAO .… Gymnasium Rolduc …. Zuyd Hogeschool. In die rol en tegenwoordig als studentendecaan, heb ik het geluk steeds met jonge mensen te mogen werken die ik tracht meer dan alleen kennis mee te geven.

In het verenigingsleven zal ik voor velen ook geen onbekende zijn. Ik was o.a. voorzitter van een schoolbestuur en actief in menig feestcomité. Ook ben ik betrokken bij het WMC, lid van d’r Sjelleboomkloeb, de Grijze Hoed en Lionsclub Kerkrade. Het samen organiseren en coördineren van activiteiten is mijn ding. Het kost soms veel tijd en energie, maar je krijgt je er onnoemelijk veel voor terug.

Mijn persoonlijk motto: samen mét en vóór mensen. Dat is waar ik mijn voldoening uit haal en waarom ik ook lid ben van het CDA en meedoe aan de Gemeenteraadsverkiezingen.

Een nieuwe uitdaging én kans om mijn kennis en ervaring te delen en door te geven, dit keer met een breder doel: ee noch sjunner Kirchroa vuur alle Kirchröatsjer.

En wie mij kent, weet dat ik hier echt voor sta en voor zal gaan!

Paul Boumans