Paul Boumans

Als echte Kirchröatsjer woon ik, op mijn studententijd na, al m’n hele leven met veel plezier in Kerkrade. Velen zullen mij kennen als docent wiskunde/informatica: LEAO, gymnasium Rolduc en Zuyd Hogeschool. Ik heb het geluk gehad steeds met jonge mensen te mogen werken die ik gedurende al die jaren meer dan alleen kennis heb willen meegeven.

In het verenigingsleven zal ik voor velen ook geen onbekende zijn. Zo was ik o.a. voorzitter van een schoolbestuur en actief in menig feestcomité. Daarnaast ben ik al vele jaren betrokken bij het WMC, lid van d’r Sjelleboomkloeb, de Grijze Hoed en Lionsclub Kerkrade. Het samen organiseren en coördineren van activiteiten is mijn ding. Het kost soms veel tijd en energie maar je krijgt je er onnoemelijk veel voor terug.

Mijn persoonlijk motto: samen met en voor mensen iets betekenen. Dat is waar ik mijn voldoening uit haal en waarom ik lid ben van CDA Kerkrade, momenteel tevens als raadslid en fractievoorzitter. Een nieuwe uitdaging en kans om mijn kennis en ervaring te delen en door te geven, met als doel: een nog beter Kerkrade voor alle Kerkradenaren. En wie mij kent, weet dat ik hier voor honderd procent voor zal gaan!