10 - Corine Schurer

Ik ben als fysiotherapeute werkzaam in Duitsland en ervaar dagelijks een scala aan grensoverschrijdende problematiek in onze Euregio. Het CDA heeft hierin altijd een voortrekkersrol vervuld, en ik wil hier ook verder mijn steentje aan bijdragen. Diversiteit in deze samenleving vind ik erg belangrijk en is een thema dat voor mij grote aandacht heeft. Ras, kleur of welk onderscheidend kenmerk dan ook mag nooit een belemmering zijn om als mens volwaardig in onze Nederlandse samenleving te kunnen en mogen functioneren. Hier wil ik mij dan ook sterk voor maken.   
Ik ben lid van de stichting Eurode 2000+ en ben ook al een aantal jaren actief als steunfractielid binnen het CDA. Hierdoor heb ik in de loop der tijd een aardige kijk gekregen in de thema's die spelen binnen de Kerkraadse politiek. Sinds de zomer van 2021 ben ik ook bestuurslid binnen het CDA Kerkrade. 
Hiernaast ben ik getrouwd en heb twee kinderen, geniet van het leven en probeer altijd het positieve in te zien. Vanuit deze houding wil ik de problemen in onze samenleving aanpakken
Deel deze pagina

Paspoort

  • Corine Schurer-Stevens
  • 56 jaar
  • Gestudeerd in Heerlen en Arnhem
  • Fysiotherapeute in Kohlscheid