9 - Nigel Schijven

Nigel Schijven (20 jr), de nieuwe generatie van de toekomst!

De kracht van Kerkrade begint bij de jongere generatie.

Enthousiast, assertief, vooruitstrevend en bedachtzaam. Zo zullen veel mensen die mij kennen mij omschrijven. Naast mijn studie in Maastricht (European Studies) spendeer ik veel tijd op kantoor bij Exquis bewindvoering. Hier ondersteunen wij mensen die moeite hebben met hun financiële zaken. We staan met ons hele team enorm dicht op de feiten en zijn heirdoor ontzettend betrokken.
Behalve mijn werk als auditeur ben ik ook Dj & producer. Sinds 2012 ben ik DJ en sinds 2014/15 draai ik al op diverse feesten en evenementen. Club shows hebben toch echt mijn voorkeur vanwege het intieme gevoel. Tot slot ben ik nog lid van diverse verenigingen zoals NAIL. Deze verenigingen verbinden mensen met elkaar en dat vind ik prachtig.
Ik vind het ook belangrijk om elkaar te leren kennen! Zoek mij op via social media of neem contact op. Ik ga graag het gesprek met je aan. 

Paspoort

 • Nigel Marco Niek Schijven
 • 11-10-2001 (20 Jr.)
 • Kerkrade, Terwinselen
 • Citaverde Collega Economie VMBO TL (Cum laude), VISTA Collega Communicatie (Cum Laude), Zuyd Hogeschool HBO-Rechten (Propedeuse), European Studies op Zuyd University.
 • Auditeur bij Exquis Bewindvoering & eigen ondernemer van zowel NSES Productions alsmede DJ N&N².
 • Nederland Amerika Instituut Limburg (NAIL) & CDA Jongeren (CDJA)
 • DJ & Producer, wintersport, luchtvaart & diverse activiteiten met vrienden.
 • Raadslid 2022 voor de jongeren in Kerkrade.

Wist je dat

 • Nigel in zijn carriere als DJ al ruim 30+ boekingen heeft gehad en hij zelfs naar Mallorca vliegt voor zijn muziek!
 • Nigel vanaf jongs af aan al enthousiast is over luchtvaart.
 • Nigel in 2015/16 mee heeft gedaan aan het NK Snowboarden in Laax Zwitserland.

Op een mooie samenwerking en een goed resultaat op 16 maart Nigel! Top dat je zo betrokken bent! - Mark Meijer Lijsttrekker CDA Kerkrade

De basis die ik graag met de burger van kerkrade wil opbouwen is vertrouwen. Als jonge deelnemer is dit uiteraard zeer belangrijk. Door middel van de deur-aan-deur campagne heb ik al vele bewoners kunnen spreken en heb ik vooral kunnen luisteren naar de behoeftes, tot slot doen we het namelijk samen voor kerkrade. Ik ben als jonge deelnemer aan de gemeenteraadsverkiezingen voor 2022 natuurlijk een nieuw gezicht, maar dat betekend niet dat ik er minder zin in heb. Uiterst gedreven en gemotiveerd ga ik aan de slag voor u als burger in Kerkrade. Jong, dynamisch, gedreven en een blik voor de toekomst. Dat is hoe ik ben! Ik sta er voor zowel de jeugd alsmede de volwassenen. Daarnaast sta ik ook klaar voor de ouderen, aangezien hun ook veel kunnen betekenen voor de jongere generatie op diverse gebieden!